‘Zullen we een spelletje doen?’ is terug!

Eindelijk! Na het succes van de eerste twee seizoenen is het bijna zover: ‘Zullen we een spelletje doen?’ is vanaf 18 mei weer te zien bij SBS6! Kim-Lian is samen met Nick en Simon terug met een gloednieuw seizoen vol met vrolijke spelletjes! Net als voorgaande seizoenen zullen er weer verschillende BN’ers aanschuiven om Nick en Simon te steunen in hun spelletjesstrijd tegen elkaar. Aan Kim-Lian opnieuw de schone taak om deze strijd in goede banen te leiden.

Er worden uiteraard muziekspellen gespeeld maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen. Een ding staat in ieder geval vast: iedereen kan altijd meespelen! De teams van Nick en Simon worden niet alleen versterkt door gast-BN’ers maar ook de publieksleden kunnen door de teamcaptains worden uitgekozen om een spel mee te spelen.

Mocht je nog steeds geen idee hebben wat voor programma dit nou eigenlijk is? Niet getreurd, want je kan de eerste twee seizoenen (nog eens) kijken! En dat kan allemaal gewoon via onze website!

‘Zullen we een spelletje doen?’ is vanaf 18 mei weer te zien bij SBS6!
Elke donderdag om 20.30u. Kijk je ook?

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.