Nieuw programma: ‘Stelletje Pottenbakkers!’

Het is ons allen niet onbekend dat Kim-Lian gek is op pottenbakken! Zou SBS6 via haar op het idee zijn gekomen van het nieuwe programma: ‘Stelletje Pottenbakkers’? Wie zal het zeggen?


Stelletje Pottenbakkers! is een unieke nieuwe wedstrijd rond een van de oudste ambachten van Nederland, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen achter de draaischijf. Wie verdient er straks een standbeeld en wie maakt er een potje van? Stelletje Pottenbakkers! wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en is vanaf zondag 4 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6.

In deze afvalrace steken onder andere Patricia Paay, Roy Donders, Remy Bonjasky, Rob Geus en Shirma Rouse de handen in de klei en gaan ze de strijd met elkaar aan om de beste pottenbakker te worden. In elke aflevering moeten zij meerdere opdrachten vervullen, zoals het maken van een vaas of het boetseren van een familiewapen. Het eindresultaat wort door een professionele jury beoordeeld op creativiteit, nauwkeurigheid en oog voor detail. De minst goede pottenbakker moet vervolgens het programma verlaten.

Tekst: SBS6.nl

Latest Stories

Kort nieuws: Februari 2019

Verzamelkoorts: Een nieuw seizoen!

Kort nieuws: December 2018

Mag ik jullie oma zijn?

Kort nieuws: November 2018

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.