Kim-Lian presenteert ‘POWERMAMAS’

Kim-Lian presenteert in de kerstvakantie POWERMAMAS, een komische televisieshow met een serieus randje. In POWERMAMAS nemen moeders samen met hun kinderen hun bekende echtgenoten in de maling. Ze bedenken de ultieme candid camera grap en bereiden die in het diepste geheim wekenlang voor. Het is spanning, stiekeme fun en goedmoedig leedvermaak voor een prachtig doel; zoveel mogelijk aandacht voor de Zuid-Afrikaanse POWERMAMAS van Kinderfonds MAMAS. Leona Philippo staat bij een belpanel om reacties en een tussenstand te delen. POWERMAMAS is op donderdag 30 december vanaf 20.30 uur te zien bij SBS6.

Kim-Lian en Leona worden deze avond bijgestaan door alle vrouwen en kinderen die mee hebben gewerkt aan de candid. In het programma kijken ze samen met de bekende papa naar het resultaat van de candid. Mama en de kinderen vertellen in de studio over alle voorbereidingen. Papa ziet de beelden voor het eerst en ontdekt hoe zijn gezin al weken bezig is geweest om hem ‘in de val te lokken’.

De mama’s nemen hun echtgenoot niet voor niets in de maling. In POWERMAMAS wordt aandacht gevraagd voor Kinderfonds MAMAS. Want er gebeurt iets heel bijzonders in Zuid-Afrika. Krachtige, lokale vrouwen kunnen de armoede niet langer aanzien waar vooral kinderen de dupe van zijn en nemen het heft in eigen hand. Zij zorgen voor opvang, voedsel, veiligheid, scholing en medicatie voor kinderen in hun eigen omgeving. De Nederlandse stichting Kinderfonds MAMAS steunt deze powermamas vanuit de gezamenlijke ambitie om alle Zuid-Afrikaanse kinderen die in ernstige armoede leven, onder de hoede te brengen van een MAMA. Kind voor kind. Dorp voor dorp. Net zolang totdat het niet meer nodig is.

Zaterdag 30 december om 20.30u op SBS6

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.