Kim-Lian presenteert ‘Het jaaroverzicht volgens de sterren’.

Op vrijdag 29 december kijkt Kim-Lian samen met 35 BN’ers terug op 2017 en hun voorspellingen voor dit jaar. Legt André Hazes Jr. het bij met zijn moeder? Op welke plaats eindigt O’G3NE op het Eurovisiesongfestival in Kiev? En weet Oranje zich te plaatsen voor het WK voetbal van 2018? Vragen die eind 2017 gemakkelijk te beantwoorden zijn… Maar die ze BEGIN 2017 al kregen gesteld! ‘Het jaaroverzicht volgens de sterren’ is een frisse terugblik op het jaar dat bijna achter ons ligt.

De 35 BN’ers – van Frans Bauer tot Heleen van Royen, van Jack van Gelder tot Britt Dekker en van André Hazes tot Rick Brandsteder – hebben aan het begin van 2017 voorspellingen gedaan over uiteenlopende onderwerpen. Als de voorspelling is uitgekomen, verdienen de BN’ers een punt. Daarnaast kijkt Kim-Lian van der Meij of ze zich hebben gehouden aan hun goede voornemens.

Ook bespreekt Kim-Lian samen met duo’s Coen & Sander en Nick & Simon de meest spraakmakende gebeurtenissen van het jaar zoals de seks tape van Patricia Paay, maar ook de tragedie met de jonge Ajacied Nouri.

‘Het jaaroverzicht volgens de sterren’
29 december op SBS6, 20.30u

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.