Kim-Lian is ambassadrice van SOS Kinderdorpen!

Bij RTL Late Night op 20 juni werd bekend gemaakt dat Kim-Lian de nieuwe ambassadrice is voor SOS Kinderdorpen! Samen met Jan Smit maakte ze in mei al een reis naar Macedonië om daar een aantal projecten te bekijken. SOS Kinderdorpen zet zich in voor kinderen wereldwijd! Elk kind heeft familie nodig. Daarom zorgen zij ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.

Kim-Lian vertelt het volgende over haar Ambassadeursschap:

kim-lian-liefde“Vanaf vandaag ben ik een nieuwe ambassadeur voor SOS Kinderdorpen, de organisatie die wereldwijd ruim 80.000 kinderen die er alleen voor staan aan een liefdevolle SOS familie helpt, in 134 landen en gebieden. Zo ook in Skopje, Macedonië, waar ik met eigen ogen heb kunnen zien wat voor geweldig werk de organisatie doet.” Ik ben blij dat Jan me op deze reis heeft uitgenodigd en dat ik het werk van SOS Kinderdorpen beter heb leren kennen. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een stabiele en liefdevolle plek hebben om op te groeien, bij een familie waar ze onbezorgd kind kunnen zijn. Dat gun je toch ieder kind? Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik nu ambassadeur ben van SOS Kinderdorpen en zo een bijdrage kan leveren aan hun missie, hoe groot of klein die bijdrage ook is ”.

Zoals bekend hebben Kim-Lian en Jan Smit (al ambassadeur vanaf het begin van de stichting) samen de single ‘Jij bent daar’ opgenomen. Bij RTL Late Night zongen zij hun nummer, maar vertelden ze ook meer over de stichting! Dit kun je in onderstaande filmpje bekijken.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.