Een bericht van Kim-Lian!

Gisteren (op 18 augustus 2018) kwam onze 100e nieuwsbrief uit! Ongelooflijk dat we al 100x elke maand een nieuwsbrief voor jullie hebben geschreven! Ter ere daarvan organiseerden we afgelopen juni de derde Kim-Lian fandag! Samen met een groepje enthousiaste fans en uiteraard Kim-Lian hadden we weer een hele gezellige middag. Een compilatievideo hiervan kun je onderaan dit bericht terugvinden…

Kim-Lian heeft nog een heel leuk bericht geschreven voor de feestelijke nieuwsbrief! Niet alleen voor ons, maar natuurlijk ook voor haar fans! Lees en geniet ;-)


“Twee violen en een trommel en fluit 🥁

Want er is iets jarig dus rol die nieuwsbrief maar uit…!

Hoera hoera hoera x 100

Als ik denk aan al die honderd keer dat Ilona en Nienke bij elkaar zijn gekomen om in hun vrije tijd weer een leuke nieuwsbrief uit hun vingers te tikken, maak ik een diepe buiging van dankbaarheid.

Al die honderd keer de vragen: Wat gaan we nu weer melden? Is er wel iets te melden? Of juist, kunnen we zoveel te gelijk wel plaatsen? Mag dit nieuws wel al naar buiten? Hebben we daar ook een foto bij? Waar kunnen we de link vinden van dit filmpje, programma, deze promo of videoclip.

Het lijkt zo eenvoudig als je de nieuwsbrief ontvangt en hem even doorleest, maar er gaat best wat werk in zitten. En dan ook nog om de zo veel tijd de hele look & feel aanpassen en vernieuwen. Om nog maar te zwijgen over het organiseren van een leuke fandag .

Lieve Ilona en Nienke, ik ben nog op vakantie tijdens dit schrijven, maar vanuit Zweden zing ik een liedje voor jullie. En voor de nieuwsbrief en al mijn lieve fans. Ik vind het leuk dat we door de jaren heen een hechtere band hebben opgebouwd, dan alleen maar af en toe een handtekening uitdelen. Jullie zijn allemaal schatten en ik hoop dat ik jullie nog regelmatig blijf zien tijdens opnames en andere leuke bezigheden.

En natuurlijk dat jullie bij de 200e nieuwsbrief nog steeds met plezier de nieuwsbrief lezen.

Dikke kussen en veel liefs
Kim-lian”

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.