Het Sinterklaas Meezingboek

‘Het Sinterklaas Meezingboek’, gezongen door Kim-Lian!

Kim-Lian over ‘Het Sinterklaas Meezingboek’:
‘Sinterklaas is echt mijn feest! Heerlijk die spanning vooraf. De cadeaus en surprises. Lekker samen met mijn gezin genieten van de sinterklaassfeer, terwijl de koude wind om het huis waait. Sinterklaas is een oer-Hollandse traditie van gezelligheid en verrassing. En daar horen de overbekende sinterklaasliedjes natuurlijk bij. Zing dus met me mee!’

Speciaal voor dit boek schreef Kim-Lian drie nieuwe Sinterklaasliedjes. Over Pietje Kierewietje, over een kind dat verlangend uitkijkt naar de komst van Sinterklaas en over een chocoladeletterfeest.

Het boek is geïllustreerd door Job van Gelder en Kim-Lian heeft alle vijftien sinterklaasliedjes ingezongen, met feestelijke arrangementen van Bob Thole.

Het boek krijg je (vanaf 21 november) gratis bij alle ETOS-winkels bij aankoop van twee actieproducten.
(actieproducten: Dove, Axe, Rexona, Vaseline, Neutral, Badedas en Andrélon. OP=OP)

Uiteraard kun je alle liedjes via Spotify beluisteren. Via de website van ‘Het Sinterklaas Meezingboek’ vind je ook de MP3-files van alle liedjes.
Wil je graag de videoclips van de liedjes bekijken? Dat kan via YouTube.

Verder heeft Kim-Lian voor het liedje ‘Kleine Piet ging uit fietsen’ nog een speciale videoclip opgenomen. Deze videoclip kun je ook via YouTube bekijken.

sint-boek

 

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.