Kort nieuws: September 2018

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand september 2018.

  • Zeer binnenkort komt Kim-Lian op haar Youtubekanaal met nieuwe video’s! Op Twitter en Instagram kondigt ze dit al aan met leuke voorproefjes van de eerste nieuwe video, waarin ze samen met haar dochter Ronja druk in de weer is in de keuken! Ook zo nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op Kim-Lians Youtubekanaal en abonneer alvast zodat je niks mist.
  • Kim-Lian heeft een eigen katoenen tasje ontworpen voor de actie #Watisjouwtassie van Edding! Ben je zelf een beetje creatief en wil jij kans maken op deze tas, kijk dan snel hoe je dat kan doen!
  • Binnenkort komt Kim-Lian weer met een nieuw programma! Vanaf 27 oktober kun je elke zaterdagavond genieten van de muzikale spelshow ‘Thank you for the music’ op SBS6! Teamcaptains van het spel zijn Johnny de Mol, Sanne Hans en Soundos el Ahmadi! Ook doen er elke week 7 mensen uit het publiek mee! Je kan bij de opnames aanwezig zijn!
  • Je kunt weer op Kim-Lian en haar programma’s stemmen voor het Televizier ring Gala! Op donderdag 11 oktober worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.