Kort nieuws: Oktober 2018

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand oktober 2018.

  • De eerste twee opnamedagen voor ‘Thank you for the music’ zitten erop. Vier afleveringen zijn nu opgenomen en op 21 en 22 oktober zullen er nog vier afleveringen worden opgenomen! Ben jij bij de opnames geweest of ga je nog? Binnenkort bij SBS6 te zien!
  • Kim-Lian heeft een fotoshoot gehad voor het blad ‘Beau Monde’, waarin Disneyprinsessen centraal staan! Zoals jullie weten heeft Kim-Lian o.a. de stem van Rapunzel ingesproken voor Disney. Ook Laura Vlasblom, Joke de Kruijf, Vajèn van den Bosch en Linda Wagenmakers zijn te zien in het blad. Later meer bekend over wanneer dit blad in de winkels ligt.
  • De opnames voor Kim-Lians nieuwe programma ‘Mag ik jullie oma zijn’ zijn van start! In dit programma worden (vaak) eenzame ouderen gekoppeld aan een gezin dat helaas een opa of oma moet missen. Wanneer het programma wordt uitgezonden is nog niet bekend.
  • Op 10 oktober ging de theatervoorstelling van ‘Dierendorpje’ in première in schouwburg Ogterop in Meppel! Wij waren erbij en kunnen je vertellen dat het een ontzettend leuke voorstelling voor kinderen is geworden met veel interactie met de kindjes. Alle verhalen van ‘Dierendorpje’ komen samen tot één verhaal. Leuk voor jong en oud! De voorstelling gaat touren door ons land vanaf 2019. Houdt onze site dus goed in de gaten als je er ook heen wilt.
  • Kim-Lian heeft opnames gehad voor het RTL programma ‘Screentest’, waarin ze als jury te gast was! Het gaat om de aflevering vóór de halve finale! Kijk jij ook?
  • Kim-Lian woont op dit moment voor onbepaalde tijd in Zweden met haar gezin. Dit komt nu beter uit met het werk van haar vriend Daniel. Uiteraard hoeven we haar niet te missen, want voor haar werk komt Kim-Lian gewoon regelmatig terug naar Nederland.
  • Hiep hiep hoeraaa!! Kim-Lian is vandaag (1 oktober) jarig en mag 38 kaarsjes uitblazen!! Gefeliciteerd namens al je fans!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.