Kort nieuws: November 2016

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand november 2016.

  • Kim-Lian zet zich – samen met andere BN’ers – in voor The Buddy Film Project. Daarin nemen buddies, Nederlandse filmprofessionals, gevluchte collega’s uit onder meer Syrië en Iran op sleeptouw. Om de productie te kunnen starten, het scenario te schrijven en workshops te organiseren, zijn initiatiefnemers Dennis Overeem en actrice Dewi Reijs een crowdfundcampagne gestart die nu loopt via partner CineCrowd. De crowdfund loopt tot en met 16 december.
  • Aanstaande zondag, 27 november, is Kim-Lian co-host bij Carlo’s TV Café! 17.30u op RTL4
  • De nieuwste editie van het blad ‘Ouders van Nu’ ligt vanaf vandaag, dinsdag 22 november, in de winkels. In deze editie vind je onder andere een interview met Kim-Lian over haar Kerst in Zweden maar ook een ‘Dierendorpje beloningskalender’. Deze kalender is speciaal door Gitte Spee ontworpen om te vieren dat het derde Dierendorpje-boek er bijna aankomt!
  • Vandaag, 22 november, was Kim-Lian samen met Vajén van den Bosch te gast bij de KidsTop20.
  • Kim-Lian had samen met André Hazes een fotoshoot voor de Kerst-/Oud & Nieuw editie van de ‘Flair’. Wanneer deze editie in de winkels ligt is helaas nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte!
  • Op de jaarpresentatie van SBS werd bekend gemaakt dat ze in 2017 het bekende ‘Ninja Warrior’ naar Nederland halen! Dit sensationele programma zal gepresenteerd worden door Kim-Lian en Dennis van der Geest. SBS6 zoekt nog kandidaten voor het zwaarste en meest uitdagende obstakelparcours, iets voor jou? Meld je dan aan!
  • Zaterdag 19 november zal Kim-Lian wederom te zien zijn in de TV Kantine. Dit keer kruipt ze in de huid van Geneviève Fox die meedoet aan ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’.
  • Op 12 november was Kim-Lian voor het eerst dit seizoen te zien in de TV Kantine, ze is de gedurende de hele aflevering een aantal keer te zien ‘in het hoofd’ van Sylvie Meis.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.