Kort nieuws: Mei 2017

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand mei 2017.

  • Heb jij je altijd al eens afgevraagd wat de echte verzamelaars drijft in het verzamelen? Kim-Lian zoekt het voor je uit! Vanaf woensdag 31 mei is het nieuwe programma ‘Verzamelkoorts’ te zien! Kijk jij ook? Elke woensdag om 21.30u op SBS6.
  • Op 17 juni is het programma ‘Mudmasters vips’ te zien bij SBS6! Kim-Lian presenteert dit samen met Viktor Brand. In het programma gaan een aantal BN’ers de strijd aan met elkaar in de modder om geld in te zamelen voor KNGF Geleidehonden! De deelnemers van het programma zijn: Dylan Haegens, Roy Donders, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldeweijer, Tim Douwsma en Evelien de Bruijn. Als je wilt helpen d.m.v. een donatie, dan kan dat! Je kan je donatie koppelen aan één van de BN’ers!
  • Inmiddels zit de eerste opnamedag (3 mei) van ‘Zullen we een spelletje doen?’ er al weer op! Op 13 en 14 mei zullen er ook nog opnames plaatsvinden. De eerste aflevering is 18 mei weer te zien op SBS6!
  • Afgelopen zaterdag (29 april) was Kim-Lian te zien in het RTL4-programma ‘De Jongens Tegen De Meisjes’! Benieuwd wie er gewonnen heeft? Kijk het dan terug!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.