Kort nieuws: maart 2016

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand maart 2016.

  • De laatste ‘Thuis op Zondag’ van maart 2016 zit er weer op! Op zondag 27 maart was het tijd voor de op twee na laatste aflevering van dit televisieseizoen! Namelijk aflevering 28! Kim-Lian werd bijgestaan door Patty Brard en natuurlijk door Sandra Ysbrandy! Ruben van der Meer en Maik de Boer waren te gast!
  • Zondag 20 maart was het Viktor Brand die samen met Kim-Lian aflevering 27 presenteerde. Te gast waren o.a. Robert Kranenborg en Lone van Roosendaal :)
  • Op zaterdag 19 maart waren de eerste opnames voor het programma ‘Zullen we een spelletje doen?’.
  • Ook deze zondag (13 maart) werd Kim-Lian bij ‘Thuis op Zondag’ weer vergezeld door Kees Tol! Aflevering 26 was weer een feestje! Te gast waren o.a. Edsilia Rombley en Marc de Hond.
  • Even een leuk filmpje voor jullie tussendoor! Eén van de liedjes/verhaaltjes uit ‘Dierendorpje in rep en roer’ is ‘Wat is er toch met mama hond?’! Het tweede boek in de dierendorpje reeks is nog altijd te koop via o.a. bol.com!
  • Binnenkort starten de opnames van het nieuwe SBS6 programma ‘Zullen we een spelletje doen’! In dit programma staan gezellige spelletjes centraal en kun je vanaf de bank thuis lekker meespelen! Kim-Lian zal het gaan presenteren en teamleiders zijn Nick en Simon! Zij zullen elke week tegen elkaar strijden! De eerste aflevering zal op vrijdagavond 8 april op SBS6 worden uitgezonden!
  • Op zondag 6 maart was het tijd voor aflevering 25 van ‘Thuis op Zondag’! Kim-Lian’s co-host was vandaag Kees Tol! Heb jij het gemist? Maak je geen zorgen. Je kan het terugkijken! Te gast waren o.a. Wilfred Genee en Arie Boomsma.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.