Kort nieuws: juni 2016

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand juni 2016.

  • Dit najaar zal het derde boek van ‘Dierendorpje’ uitgebracht worden! Kim-Lian en Gitte Spee zijn weer druk met schrijven en tekenen! Ook komen er weer nieuwe liedjes. Het boek zal ‘Het grote Dierendorpje boek’ gaan heten.
  • Ook de videoclip van ‘Jij bent daar’ is nu te bekijken! Deze is opgenomen in Skopje in Macedonië!
  • Samen met Jan Smit was Kim-Lian 20 juni te gast bij RTL Late Night. Je kan de gehele uitzending terugkijken! Samen vertelden ze over SOS Kinderdorpen en zongen ze uiteraard live ‘Jij bent daar’!
  • Kim-Lian is de nieuwe ambassadrice van SOS Kinderdorpen! Ook Jan Smit, met wie ze het nummer ‘Jij bent daar’ uitbracht is ambassadeur. Samen hebben ze al een mooie reis naar Macedonië gemaakt.
  • Eindelijk is het zo ver! Vandaag, 20 juni 2016, mogen we eindelijk melden dat Jan Smit samen met Kim-Lian een nieuwe single uit heeft gebracht. Het nummer het ‘jij bent daar’. De opbrengst van het nummer gaat naar SOS Kinderdorpen. Je kunt het nummer kopen via iTunes en natuurlijk beluisteren via Spotify. Natuurlijk zou kopen extra tof zijn omdat de opbrengst naar het goede doel gaat!
  • Op 3 juni was het tijd voor de laatste aflevering van ‘Zullen we een spelletje doen?’ van dit seizoen! Je kan het uiteraard gewoon terugkijken. En om nog een extraatje te geven, hebben we namens SBS6 ook een selectie van Kim-Lians grappigste momenten van dit seizoen!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.