Kort nieuws: Februari 2019

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand februari 2019.

  • Deze maand zijn de opnames van Kim-Lians nieuwe programma ‘Mannen van taal‘ begonnen! Wij waren bij één van de opnames en kunnen jullie vertellen dat er veel leuks in het verschiet ligt. Nick & Simon nemen het op tegen Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven in verschillende spellen waarbij taal centraal staat. Aan Kim-Lian de schone taak dit allemaal in goede banen te leiden.
  • Binnenkort is het weer zover: De negenmaandenbeurs komt er weer aan! Ook dit jaar zijn Kim-Lian en Gitte weer aanwezig met hun ‘Dierendorpje‘ stand. Wil jij jouw Dierendorpje boek(en) laten signeren of wil je er eentje kopen, dan kan dat natuurlijk! Beide dames zijn aanwezig en zullen ook weer voorlezen uit de boeken en uiteraard zingt Kim-Lian de liedjes. Je vindt ‘Dierendorpje‘ bij stand 11.217 in de Rai in Amsterdam van 20 t/m 24 februari. Kijk voor meer informatie op de website van de negenmaandenbeurs!
  • Het programma ‘Thank you for the music‘, dat vorig jaar werd opgenomen, wordt naar alle waarschijnlijkheid vanaf begin maart uitgezonden bij SBS6! In dit programma nemen Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hanse het samen met een andere BN’er tegen elkaar op in een muzikale strijd. Het programma zou in eerste instantie al in oktober 2018 te zien zijn. We hebben even moeten wachten, maar kunnen het nu echt bijna op de buis verwachten.
  • Kim-Lian is in het nieuwe jaar alweer druk bezig met opnames voor verscheidene programma’s! Zo is ze o.a. weer druk met het bezoeken van grote verzamelaars in ons land voor ‘Verzamelkoorts‘!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.