Kort nieuws: December 2016

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand december 2016.

 • Dit jaar mocht Kim-Lian deel uitmaken van het Knoop gala 2016! Samen met Sharon zong ze de wereldhit van Disney: ‘Let it go’ uit de film Frozen.
 • Ook dit jaar vierde Kim-Lian weer kerst met haar gezin in Zweden! We willen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen!
 • 24 december was Kim-Lian te zien bij ‘New Musical Star’, waarin ze helemaal Footloose ging met finaliste Cheyenne! Heb jij het al gezien?
 • Heb je SBS Sterren Surprise op 21 december 2016 gemist en wil je het toch graag terugkijken? Dat kan!
 • We mogen het bekend maken! Er komt een derde seizoen van ‘Zullen we een spelletje doen’! Wanneer het wordt opgenomen en uitgezonden houden jullie van ons tegoed.
 • Op 20 december 2016 waren Kim-Lian en Dennis van der Geest te gast in het programma ‘Irene en Rudolph vieren kerst’ om te praten over o.a. Ninja Warrior. Je kan het uiteraard gewoon terugkijken.
 • Kim-Lian staat natuurlijk elke week met een column in weekblad ‘Flair’, maar in het extra dikke feestnummer (week 51/52) is ook nog eens een extra interview met haar en André Hazes Jr. te lezen! Vanaf woensdag 21 december ligt het in de winkels en vanaf dan kun je deze nog twee weken verkrijgen.
 • ‘Het grote Dierendorpje’ boek is eindelijk verkrijgbaar! Je kunt ‘m o.a. bestellen bij de Bruna! Het nieuwe boek van Kim-Lian en Gitte Spee is een bundeling van de eerste twee boeken en bevat ook weer nieuwe verhalen en liedjes! Heb jij ‘m al in huis?
 • Het RTL4 programma ‘Alles mag op vrijdag’, is vanaf januari 2017 weer te zien onder de naam ‘Alles mag op zondag’. Het zal je dan ook niet verbazen dat het dit seizoen op de zondag wordt uitgezonden. Ook Kim-Lian mocht dit seizoen weer te gast zijn. Wanneer de uitzending met haar precies wordt uitgezonden is niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte!
 • De crowdfunding voor ‘The Buddy Film Project’ is positief afgerond! De 30.000 euro is binnen, waarmee het project nu echt van start kan gaan! Nederlandse en gevluchte filmmakers (zowel voor als achter de schermen), zullen in het aankomende jaar samen een speelfilm gaan maken! Ook Kim-Lian werkt hieraan mee! Wil je er meer over lezen? Check dan ons eerdere nieuwsbericht over het project.
 • Kim-Lian is samen met ‘Air Frans’ (Frans Bauer) in een helikopter op pad geweest voor SBS Sterren Surprise! Ben jij benieuwd wie ze allemaal verrast hebben? Kijk dan op 21 december om 20.30u naar SBS6!
 • Op 6 december trad Kim-Lian op tijdens het Knoop Gala van 2016! Samen met Sharon, een meisje met een verstandelijke beperking, zong ze het nummer ‘Let It Go’ uit de Disneyfilm ‘Frozen’. Het Knoop Gala 2016 is op 27 december om 21.45u te zien bij NPO1!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.