Kort nieuws: Augustus 2016

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand augustus 2016.

 • Op 31 augustus was Kim-Lian co-host bij het Zapp-programma ‘Bommetje XXL’. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Boszhard. Vanaf 3 september elke week te zien op NPO Zapp om 19u. Wanneer Kim-Lian te zien is als co-host is nog niet bekend.
 • Nu in de winkels! De nieuwste editie van het 100%NL Magazine met op de cover Kim-Lian en Jan Smit (die de gastredacteur van deze september/oktober editie is)
 • De eerste aflevering van ‘Zullen we een spelletje doen?’ van het tweede seizoen was weer een succes! Met 529.000 kijkers hebben Kim-Lian, Nick en Simon goed gescoord! Natuurlijk kun je de aflevering terugkijken.
 • Vanavond (zaterdag 27 augustus) is het alweer tijd voor de allereerste aflevering van seizoen 2 van ‘Zullen we een spelletje doen?’! In deze eerste aflevering zullen Fred van Leer en Arjen Robben te gast zijn. Vanavond dus, SBS6 om 21u!
 • Voor de laatste uitzending van Albert Verlinde bij RTL Boulevard hebben Kim-Lian en Jim Bakkum een speciale ‘musicalmedley’ ingezongen. Benieuwd hoe dat klonk? Je kunt het fragment (inclusief de reactie van Albert) terugkijken.
 • Zelf staat Kim-Lian in de lijst met kanshebbers voor de Zilveren Televisie-Ster voor Beste TV-Presentatrice! Hoe leuk zou het zijn als Kim-Lian ook daadwerkelijk genomineerd zou worden?! STEM daarom op Kim-Lian in de categorie ‘Beste TV-Presentatrice’.
 • ‘Zullen we een spelletje doen?’ staat in de lijst met kandidaten voor een Gouden Televizier-Ring! Wil je net als Kim-Lian ook graag dat het programma de beroemde Ring wint? STEM dan via Televizier.nl.
 • Donderdagochtend 25 augustus was Kim-Lian te gast bij Lex Gaarthuis aan de Ontbijttafel van de Sterren, ze opende weer een nieuw seizoen van dit onderdeel van de radiozender 100%NL. Je kunt het item met Kim-Lian uiteraard terugluisteren!
 • Eindelijk mogen we het bekend maken! Kim-Lian zal vanaf deze week een column hebben in het weekblad ‘Flair’! In deze column vertelt ze over alles wat haar bezig houdt, van het leven thuis tot dingen die ze meemaakt op het werk. De eerste editie met Kim-Lians column zal op 10 augustus in de winkels liggen. In deze ‘Flair’ (nummer 32 van 2016) staat ook een leuk extra interview met Kim-Lian en staat ze op de cover!
 • Heb jij al gestemd op ‘Zullen we een spelletje doen?’ voor de televizierring? Doe het snel! Want je kan nog stemmen tot morgenochtend (woensdag 10 augustus) 10.00u! Als je stemt op het programma, stem je natuurlijk ook een beetje op Kim-Lian! Op dit moment staat ‘Zullen we een spelletje doen?’ in de top 10 van beste programma’s.
 • Vanaf 27 augustus zal ‘Zullen we een spelletje doen?’ weer op TV te zien zijn. Niet meer op de vrijdagavond, maar op de zaterdagavond! 20.30u SBS6. Dit seizoen zullen er 8 afleveringen uitgezonden worden.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.