Kort nieuws: april 2019

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand april 2019.

  • Dit najaar komt er weer een nieuwe editie van ‘Helden in de modder VIPS’. In dit programma, gepresenteerd door Kim-Lian en Viktor Brand, gaan 10 BN’ers een enorme stormbaan vol modder en obstakels over om aandacht te schenken aan ‘KNGF Geleidehonden’. Elke BN’er wordt vergezeld door een goede vriend, familielid of mede BN’er. Nieuw dit jaar is dat er per team ook een ervaren obstacle runner meeloopt en mogen ook fans meedoen. Dit jaar doen o.a. Ferry Doedens (met Pip Pellens) en Danny Froger (met Natasja Froger) mee aan het programma.
  • Op dinsdag 9 april was Kim-Lian samen met Jan Smit te gast bij ‘Tijd voor Max’ om te praten over ‘SOS Kinderdorpen’ en specifiek hun werk op dit moment in Ghana. De hele uitzending stond in het teken van dit goede doel, waar Kim-Lian ambassadrice van is. Jan en Kim-Lian zongen ook nog hun single ‘Jij bent daar’, wat tevens het lijflied is van de stichting. Je kunt de aflevering nog terugkijken.
  • Aanstaande maandag (8 april) gaat de Museumweek weer van start! Ook dit jaar presenteert Kim-Lian dit weer. De museumweek gaat van start met de onthulling van een het vergrote gouden astronautenpak van André Kuipers. Door het hele land zijn in 400 musea allerlei leuke activiteiten te doen. Kijk op www.nationalemuseumweek.nl voor meer informatie.
  • Op 29 april is het zover! De start van seizoen 3 van ‘Verzamelkoorts’! In dit seizoen zien we o.a. verzamelingen van fluitjes, alles van Pokémon en K3, dennenappels, jukeboxen en een verzameling van maar liefst 308 2CV’s, oftewel ‘lelijke eendjes.’ Ook doen er dit seizoen weer een aantal BN’ers mee, waaronder Raymond van Barneveld en Victoria Koblenko. Kijken jullie ook weer mee? Vanaf 29 april elke maandag om 21.30u bij SBS6!
  • In tegenstelling tot een eerder bericht zijn de uitzendingen van ‘Thank you for the music’ weer opgeschoven. Eerder vertelden we dat de eerste aflevering aanstaande zaterdag 6 april te zien zal zijn. Maar let op! Dit is verplaatst naar zaterdag 8 juni!
  • Inmiddels zitten we al vol in de afleveringen van ‘de Mannen van taal’! Heb jij een aflevering gemist? Dan hebben we ze voor jullie even op een rijtje gezet: Aflevering 1 | Aflevering 2 | Aflevering 3 | Aflevering 4

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.