Kort nieuws: september 2019

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand september 2019. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • Voor Shownieuws zocht Kim-Lian de Nederlandse zangeres Madelief Termaten op in Zweden. Madelief verhuisde op haar 10e naar Zweden en doet daar nu mee aan Idols. Kim-Lian volgde haar een dagje en dat kun je terugkijken bij Shownieuws!
  • Ieder jaar gaat Kim-Lian samen met heel veel kinderen aan de bak voor de Aan de Bakdag voor SOS Kinderdorpen. En op 24 oktober is het weer zover! Op die dag gaan zoveel mogelijk kinderen van zoveel mogelijk BSO’s met bakpakketten van Dr. Oetker cupcakes bakken en deze verkopen voor kinderdorp Meru in Kenia. Een plek waar kinderen zonder veilig thuis, liefdevol worden opgevangen in een SOS familie.
  • De tweede aflevering van ‘De club van lelijke kinderen: de Staatsgreep’ is nu al terug te kijken!
  • Zaterdagavond 21 september was Kim-Lian te gast bij ‘Ik hou van Holland’ op SBS6! Heb je het gemist of vond je het zo leuk dat je het nog eens wilt zien? Dat kan!
  • New music is coming! Op instagram laat Kim-Lian weten dat er na al die jaren nieuwe muziek op de planning staat. Ze is al druk in de studio samen met haar vriend Daniel. Wanneer haar muziek komt is nog even onduidelijk, maar jullie horen snel meer van ons!
  • Op zondag 15 september was het tijd voor de eerste aflevering van de nieuwe kinderserie ‘De club van lelijke kinderen: de Staatsgreep’! Nou is Kim-Lian in deze serie niet meteen de meest aardige persoon, maar dat maakt het kijken ernaar niet minder leuk! Je kunt de eerste aflevering terugkijken en mocht je meer willen zien, dan kun je elke zondag om 9.00u kijken naar Zapp op NPO3.
  • ‘Helden door de modder VIPS’ is in volle gang! De eerste drie afleveringen zitten erop, wat helaas betekent dat we er nog maar eentje te gaan hebben… Kijk je aanstaande vrijdag ook naar de laatste zes teams die de ultieme strijd met elkaar aan gaan? De was te zien op vrijdag 20 september om 20.35u bij SBS6! Mocht je de afleveringen gemist hebben, kun je ze terugkijken: Aflevering 1 | Aflevering 2 | Aflevering 3 | Aflevering 4
  • Jaaaaa, voor alle ‘Dierendorpje’ fans hebben we goed nieuws! In februari 2020 gaan er twee (!) nieuwe ‘Dierendorpje’ boeken uitkomen met nieuwe verhalen en liedjes over alle dierlijke bewoners van het ‘Dierendorpje’! Kim-Lian en Gitte Spee slaan opnieuw de handen ineen. Wij zijn erg benieuwd! Jullie ook? De nieuwe boeken worden opnieuw uitgebracht door uitgeverij Kluitman.
  • Het programma ‘Helden door de modder VIPS’ is er om aandacht te genereren voor KNGF geleidehonden! Mocht je meer informatie willen over wat deze stichting doet, verwijzen we jullie graag door naar hun website! Maar wat nou extra leuk is, is dat je ook een pup in opleiding kan sponsoren en volgen voor maar €8,- in de maand. En één van de pups die je kan sponsoren is Kim-Li, jawel vernoemd naar onze eigen Kim-Lian! Wil jij zien hoe de kleine pup eruit ziet en deze misschien wel sponsoren, dat kan!
  • Het hoge woord is er eindelijk uit: ‘Thank you for the music’ krijgt een tweede seizoen! In dit spelprogramma, gepresenteerd door Kim-Lian, draait alles om muziek! Johnny de Mol, Sanne Hans en Soundos El Ahmadi gaan elke aflevering de strijd met elkaar aan met hulp van een andere BN’er. Bij elk gewonnen spel moeten ze punten zien te verzamelen door een ‘amateur’ zanger in het spel te kiezen waarvan zij denken dat deze het meest zuiver zingt, waardoor een gewonnen spel ook zomaar verkeerd uit kan pakken… Hebben jullie ook zo’n zin in het nieuwe seizoen?

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.