Kort nieuws: januari 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand januari 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • Nog maar eventjes en dan is het zover! Op 7 februari komt er eindelijk weer nieuwe muziek uit van Kim-Lian. Het nieuwe nummer het ‘Dansen in het moeras’. Ben jij ook zo benieuwd?
  • Op 29 januari was het tijd voor de feestelijke presentatie van de twee nieuwe ‘Dierendorpje’ boeken! ‘Dierendorpje helpt de bijen’ en ‘Dierendorpje in de maneschijn’. In Laren presenteerden Kim-Lian en Gitte de boekjes aan het grote publiek. Kim Kötter kwam langs om samen met haar zoontje te helpen bij de onthulling.

    Wil je de boekjes zelf graag hebben, dan kun je die bestellen via de webshop van ‘Dierendorpje’. En ze hebben nog veel meer leuke merchandise!
  • Op maandag 27 januari was Kim-Lian, samen met Gitte Spee, te gast bij ‘Koffietijd’ op RTL4 om te praten over de nieuwe ‘Dierendorpje’ boeken! Heb jij het gemist? Je kan de complete aflevering terugkijken! Wil je alleen het stuk over ‘Dierendorpje’ kijken? Dat kan!
  • Kim-Lian is de nieuwe presentatrice van het programma ‘Mensenkennis’ bij SBS6. Vanaf 24 januari kunnen we samen met haar genieten van gênante situaties op straat, waarbij de mensen in het publiek moeten inschatten hoe de mensen gaan reageren. Hier kunnen zij geld mee verdienen. Kijken jullie ook? Vanaf 24 januari, SBS6 om 20.30u
  • 2020 is van start! Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.