Kort nieuws: februari 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand februari 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • De aflevering van ‘Vier handen op een buik’ met Kim-Lian is nu terug te kijken! Heb je het gemist? Geen zorgen dus!
  • Op maandag 2 maart zal Kim-Lian te gast zijn bij ‘Koffietijd’. Kijk je ook? RTL4, 10.00u
  • In de ochtend van woensdag 26 februari is Kim-Lian te gast in ‘De Barry Paf Show’, waar ze haar nieuwe single zal laten horen! Dit kun je beluisteren op de radio bij 100%NL tussen 6.00 en 10.00u. Luister jij ook mee? Tevens zal ze op dinsdag 3 maart optreden bij ‘De Max’ met Henkjan Smits en Manuela Kemp. Dit kun je beluisteren op Radio5 tussen 18.00 en 20.00u.

    Wil je Kim-Lian nou vaker horen op de radio, vraag dan vooral ‘Dansen in het moeras’ aan bij je eigen favoriete radiozender. En als je toch bezig bent, vergeet dan niet de andere Nederlandse zenders!
  • Op dinsdag 25 februari is Kim-Lian te zien in het programma ‘Vier handen op één buik’. In dit programma ondersteunen bekende moeders een tienermoeder op hun weg naar het moederschap. In de aflevering met Kim-Lian leren we Beau kennen, een jonge aanstaande moeder van 19. Kijk je ook? 25 februari, 20.25u bij NPO3
  • Het is dan eindelijk zover! Op 7 februari kwam Kim-Lian weer met nieuwe muziek! ‘Dansen in het moeras’ is vanaf nu overal te vinden. Vergeet het dan ook vooral niet te streamen via bijvoorbeeld Spotify!

    Ook ging op vrijdagavond (7 februari) de bijbehorende videoclip via youtube in première. Kim-Lian was live aanwezig via een chat en ook via haar Instagram was ze live om samen met iedereen haar videoclip te bekijken! Inmiddels staat de clip gewoon online op youtube en kun jij hem bekijken.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.