Kort nieuws: maart 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand maart 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • Dit jaar is Kim-Lian te zien in twee specials van ‘de Beste zangers’! Op 14 mei is er de songfestival special en later dit jaar zal de musical special uitgezonden worden!
  • Vanavond (21 maart) is Kim-Lian met teamgenoot Ingrid Jansen te zien bij ‘Lingo VIPS’! Ze spelen het spel om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Kijk je ook? Vanavond, SBS6, 23.30u
  • ‘Thank you for the music’ komt terug en zal al snel weer op de televisie te zien zijn! Net als vorig seizoen draait alles om muziek en mogen 6 ‘amateurs’ hun kunsten vertonen in het programma! Aan de teamcaptains de taak muziekspellen te spelen en zoveel mogelijk punten te scoren door in te schatten wie van die zes het beste kunnen zingen.

    Dit seizoen presenteert Kim-Lian het programma weer! Ook Sanne Hans en Johnny de Mol keren terug in het programma. Danny de Munk is nieuw als teamcaptain! Kijk je ook weer mee? ‘Thank you for the music’ is vanaf 17 april elke vrijdag te zien bij SBS6 om 20.30u.
  • Kim-Lian staat in het 100%NL Magazine! Haal jij ‘m ook in de winkel?
  • Morgenochtend om 8.15u is Kim-Lian te gast bij de ‘Zapp Kids Top 20’! Het is tijd voor de 750e aflevering en voor die gelegenheid werden oud-presentatrices Kim-Lian en Monique Smit uitgenodigd! Kijken jullie ook? Zaterdagochtend, NPO3/Zapp, 8.15u
  • Op maandag 2 maart was Kim-Lian te gast bij ‘Koffietijd’. Ze zong o.a. live ‘Dansen in het moeras’! Heb je het gemist? Dan kun je het gewoon terugkijken! Kijk bijvoorbeeld: Het interview met Kim-Lian, of het optreden.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.