Kort nieuws: april 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand april 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • De eerste twee afleveringen van seizoen 1 van ‘Thank you for the music’ kun je terugkijken! Aflevering 1 | Aflevering 2
  • Vanaf vrijdag 17 april wordt het eerste seizoen van ‘Thank you for the music’ herhaalt bij SBS6! In verband met een aangepaste planning wordt het tweede seizoen, dat al is opgenomen, pas later dit jaar uitgezonden.
  • Begin april was de gehele voorstelling ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’ te zien bij Stage Memories! Helaas staat dit er niet meer op. Maar niet getreurd. Heb je het nou helemaal gemist? De musical, met Kim-Lian als prinses Madeleine, staat ook op YouTube! Heb jij ook zulke fijne herinneringen aan de musical?
  • Op 6 april nam Kim-Lian voor een dag het Instagram kanaal van 100%NL Magazine over! Op dat kanaal zijn de stories van Kim-Lian nog terug te vinden. Klik dan op de ‘100% TAKEOVER’ button. Je moet dan vooral een tijdje vooruit klikken voor je Kim-Lian stories tegenkomt.
  • Begin deze maand mocht Kim-Lian Shoeby kleding weggeven aan haar volgers op Instagram! Iedereen die gewonnen heeft: Gefeliciteerd!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.