Kort nieuws: september 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand september 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • ‘She said yes’! Wie Kim-Lian al een tijdje volgt, weet hoe lang ze dit al wil! Daniel is eindelijk op z’n knieën gegaan. Lieve Kim, namens al je fans: Van harte gefeliciteerd! Op naar een prachtige bruiloft!
  • Het is al even geleden dat het tweede seizoen van ‘Thank you for the music’ werd opgenomen. Het uitzenden hiervan heeft wat vertraging opgelopen, maar eindelijk is het zo ver! En sneller dan je denkt. Op vrijdag 25 september wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

    Dit seizoen is er een kleine verandering in de teams. Net als in het eerste seizoen presenteert Kim-Lian het programma en ook Sanne Hans en Johnny de Mol maken weer hun opwachting. Soundos el Ahmadi komt dit seizoen helaas niet terug, maar zij wordt vervangen door Danny de Munk. In elke aflevering strijden de drie teamleiders tegen elkaar en worden zij alledrie vergezeld door een andere BN’er.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.