Kort nieuws: oktober 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand oktober 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • Op 1 oktober was Kim-Lian jarig! Het is een beetje een gek jaar, maar wel het jaar waarin Kim-Lian de 40 heeft aangetikt. Hiep hiep hoera! Dit jaar wilden we dit als fansite vieren met een nieuwe fandag, maar dat gaat helaas niet. We hopen dit later nog op te pakken
  • Kim-Lian is gaan vloggen met haar eigen Eiland Dagboek! Vanaf het Zweedse eiland Gotland neemt ze ons mee in haar leven! Inmiddels staan er twee vlogs online en ze zijn ontzettend leuk geworden!

    Zo is o.a. te zien hoe Kim-Lian met haar zusje Dionne eierkoeken probeert te bakken en vertelt ze aan haar kinderen dat Daniel op zijn knieën is gegaan! Er volgen zeker nog meer vlogs. Ben je nou nieuwsgierig geworden? Check dan vooral Kim-Lian op Youtube! En vergeet je niet te abonneren op haar kanaal.
  • Vanaf maandagavond 19 oktober zal Kim-Lian om de week te zien zijn als presentatrice van 50/50! De ene week zal zij te zien zijn, de week erop Winston Gerschtanowitz, de week daarna zij weer, enzovoorts.

    Het programma waarin twee kandidaten 50 tweekeuzevragen voorgeschoteld krijgen en €50,- kunnen verdienen per goed beantwoorde vraag, is elke werkdag te zien om 18.30u bij SBS6!

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.