Kort nieuws: december 2020

Elke maand hebben we een lijst van kort nieuws voor jullie. Lees hier alles over Kim-Lian uit de maand december 2020. Tijd voor een update van al het laatste nieuws van de laatste tijd!

  • Kim-Lian is op oudejaarsavond te zien bij de Ik Hou Van Holland special: 25 jaar SBS6! Op 28 augustus dit jaar bestond SBS6 25 jaar en dat wordt op die avond feestelijk gevierd met verschillende SBS sterren. Uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand.
  • Heb jij nou ook altijd al willen werken met klei zoals Kim-Lian en Dionne dat doen met Ziss Keramiek? Vanaf nu kan het! Je kan namelijk de enige echte Ziss Box bestellen via hun webshop! Een prachtige box helemaal gevuld met alles wat je nodig hebt om zelf een mooi Botanisch Wall-Art kunstwerk te maken. En daarnaast ontvang je ook nog een videoworkshop van de dames, waarin ze je precies uitleggen wat je moet doen. Ga jij het bestellen?
  • Het is alweer een tijdje geleden dat het werd uitgezonden, maar op 2 januari is het eindelijk zover! De Musical special van de Beste Zangers wordt dan uitgezonden. Kim-Lian is één van de deelnemers. Ook doen o.a. René van Kooten, Emma Heesters en Edsilia Rombley mee aan deze speciale editie. We kunnen je in ieder geval vertellen dat Kim-Lian in duet is gegaan met René van Kooten. Ga jij ook kijken? Zaterdag 2 januari, 21.30u op NPO1

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.