Nieuwe muziek: “Wij in Wijk aan Zee”

Na ‘Dansen in het moeras’ en de Zweedse versie daarvan ‘Dansa utan chans’, is het nu tijd voor alweer de derde nieuwe single van dit jaar! Kim-Lian is na al die jaren helemaal terug met haar muziek.

“Wij in Wijk aan Zee” is de nieuwe single waarin Kim-Lian herinneringen aan haar eigen jeugd aan de Nederlandse kust terughaalt. Heb jij ‘m al geluisterd? Dit kan via verschillende kanalen!
Spotify | Deezer | Apple Music

Bij het nieuwe nummer hoort uiteraard ook een nieuwe videoclip! Heb jij ‘m al bekeken? Je kan ‘m hieronder kijken en laat vooral even een reactie op Youtube achter!

“Ik heb het liedje geschreven, omdat ik steeds vaker terugdenk aan vroeger. Mijn fijne jeugd, de band met mijn ouders, de onbezorgde kindertijd, en het strand… waar we heeeeeel wat jaren hebben doorgebracht. Noord-Holland heeft veel mooie badplaatsen , wij waren vooral veel te vinden in IJmuiden en Wijk aan Zee.”

Kim-Lian van der Meij

Nog een leuk nieuwtje: We hebben nu drie nieuwe singles gehad en mogen dit jaar nog zeker rekenen op één extra! Wanneer dit gaat zijn, kunnen we nog niet zeggen, maar hou de website en onze social media kanalen in de gaten.

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.