Kim-Lian in de Beau Monde

Kim-Lian staat in de nieuwste ‘Beau Monde’!

In de nieuwste ‘Beau Monde’ siert Kim-Lian de cover, een echte covergirl! Natuurlijk komt er een heel team bij zo’n shoot kijken. Zo werd de fotoshoot verzorgd door Dario&Misja bij Jur in Voorburg en werd de styling natuurlijk gedaan door Fred van Leer.

Stylist en goede vriend Fred van Leer is ontzettend belangrijk voor de styling van Kim-Lian. “Fred en ik werken al vijftien jaar samen. Eén keer heb ik me voor een programma zelf gestyled. Toen kreeg ik het te horen. Die kleding paste niet bij me.” Voor Fred is dat fijn, want hij mag werkelijk alles voor haar shoppen. “Ik zou alles wel dragen”, legt ze uit.

In het nummer geeft Kim-Lian toe dat ze doodleuk boodschappen doet op Crocs, maar ze heeft ook luxere kleding, al gaat dat niet altijd goed: “Een delicate witte blouse van zeshonderd euro heb ik ooit in de wasmachine gegooid, samen met de vieze gekleurde kleding van de kids.”

Ook weten wat haar duurste aankoop is, wat er met stíp op nummer één staat op haar wishlist én over welk kledingitem ooit twintig liter smurfensnot werd gegoten? Lees het in de sprankelnieuwe ‘Beau Monde’, die vanaf 29 maart in de schappen ligt!

©Tekst: Beaumonde.nl

Latest Stories

Kort nieuws: januari 2021

Kim-Lian vlogt vanuit Zweden!

Kort nieuws: december 2020

Kort nieuws: november 2020

Kim-Lian nieuwe presentatrice 50/50

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.